BLOG

HOME > BLOG > EYEFUN ZOEKT STAGIAIR

16-06-2021 | Door Jan Willem Ebbinge

Eyefun zoekt een marketingstagiair op HBO-niveau

We gaan er maar even vanuit dat je de term ‘metaverse’ kent. Als dat niet zo is, dan is deze stage waarschijnlijk niets voor jou.

Eyefun is een bureau voor digitale communicatie gevestigd in Halfweg. Wij geloven in de kracht van 3D-communicatietools en vooral in Augmented Reality. Wij zijn ervan overtuigd dat de wereld ‘clickable’ zal worden. Maar niet meteen. Voordat we daar zijn zal Augmented Reality eerst nog een hele ontwikkeling doormaken en moeten we een transitie doormaken van handheld naar wearables. Als je dat ook vindt en het onderwerp heeft je interesse, dan komen we graag met je in contact.

Wij hebben een AR-SaaS ontwikkeld: Browsar (browsar.nl), waarvoor jij het marketingplan mag schrijven en waar mogelijk uitvoeren. Met Browsar kan je 3D-objecten virtueel in je eigen omgeving plaatsen, zoals meubels, apparatuur en schilderijen. Direct via de browser, geen app nodig. Handig, maar sommige mensen moeten nog erg wennen aan AR; zowel webshop eigenaren als consumenten. Maar dit is nog maar het begin. Hoe het verder gaat, daar hebben wij wel ideeën over en, hopen wij, jij wellicht ook. 

Dit toekomstbeeld werd een paar jaar geleden geschetst door Keiichi Matsuda:
https://youtu.be/qPsvGQRAMKM
Wat vind je daarvan?

Wat deze stage jou oplevert? Heel veel leren over innovatieve communicatietechnieken, ondernemen, improviseren, fouten mogen maken en beter worden. 

Je krijgt natuurlijk een stagevergoeding. Thuiswerken kan. Veel vrijheid, maar de lat ligt hoog. Benieuwd naar je reactie…

someone@eyefun.nl
0850603378