GrantyCard

  • Concept
  • Copy
  • Design
  • Web development
  • Animatie

“Eyefun denkt goed mee en is tegelijkertijd lekker pragmatisch. Hierdoor zijn de effecten van verschillende opties direct zichtbaar in woord en beeld.”

GrantyCard is een startup van ondernemer Antwan van Echtelt. Met de GrantyCard ben je als consument verzekerd van een gegarandeerde restwaarde op een product dat je nieuw aanschaft. Met GrantyCard speelt Van Echtelt in op de groeiende markt voor recommerce.

Vraag

GrantyCard is een nieuw concept dat inspeelt op de trend van recommerce. Het geeft consumenten zekerheid over de restwaarde van producten na een bepaalde periode. Nu zijn consumenten voor die restwaarde nog aangewezen op marktplaatsen via internet of de vrijmarkt op Koningsdag, die geen zekerheid bieden. Van Echtelt vroeg Eyefun te helpen om GrantyCard op een heldere manier te positioneren en te profileren in tekst en beeld.

Oplossing

Eigenlijk begon het allemaal met een Take a Day sessie in samenwerking met De Afdeling Marketing. Daar hebben we het fundament gelegd voor het merk GrantyCard. Vervolgens ontwikkelde Eyefun de huisstijl, de pay-off, de website en de brand story. Specifieke uitdaging was om het concept op een heldere en directe manier uit te leggen. Belangrijk onderdeel daarvan is een animatie. Wij zijn trots op het ondernemerschap van Antwan en de samenwerking. GrantyCard wordt een succes, reken maar!

“Eyefun denkt goed mee en is tegelijkertijd lekker pragmatisch. Hierdoor zijn de effecten van verschillende opties direct zichtbaar in woord en beeld.”
Antwan Van Echtelt, oprichter GrantyCard

Contact

Meer weten? Neem dan contact met ons op of kom een keer langs voor een kennismaking.
Neem contact op

Nieuwsbrief

Abonneer je op onze e-mail nieuwsbrief en we sturen je maximaal 1x per maand onze nieuwsbrief.
Abonneer je nu
Abonneer je op onze nieuwsbrief
We houden je graag op de hoogte van wat we doen. Laat je emailadres achter en we sturen je maximaal 1x per maand onze email nieuwsbrief met o.a. onze visie, werk, nieuws en updates.