Matching Pool

  • Concept
  • Copy
  • Design
  • Web development
  • Animatie
  • Support

“Complimenten voor Eyefun, de maker van onze site. Een kleurrijk bedrijf met kleurrijke mensen vertalen in een kleurrijke website zonder al teveel poeha. Ga er maar aan staan! Het is ze gelukt.”

Matching Pool is sinds 1990 actief als detacheringsbureau in ICT. Zij stellen zich tot doel om een perfecte match te creëren tussen aanvragende cliënten en de beschikbare professionals.

Vraag

Matching Pool heeft Eyefun gevraagd een nieuwe website te ontwikkelen. Randvoorwaarden: geef Matching Pool een onderscheidend profiel waarmee zij kunnen concurreren met de grote partijen in de markt. Het design moet eigentijds zijn, toegankelijk en duidelijk. En ruimte bieden voor aanvragen van opdrachtgevers en nieuwsberichten.

Oplossing

Matching Pool is actief in detachering. Dat is mensenwerk, het moet klikken tussen de collegae in het eigen team, tussen vrager en aanbieder en op de uiteindelijke werkplek. Gebruikmakend van de bestaande huisstijlkleuren ontwikkelde Eyefun het concept van de ‘High Five’, het handgebaar waarmee mensen hun succes vieren.

“Complimenten vooor Eyefun, de maker van onze site. Een kleurrijk bedrijf met kleurrijke mensen vertalen in een kleurrijke website zonder al teveel poeha. Ga er maar aan staan! Het is ze gelukt.”
Jose van den Wildenberg, Algemeen Directeur Matching Pool BV

Contact

Meer weten? Neem dan contact met ons op of kom een keer langs voor een kennismaking.
Neem contact op

Nieuwsbrief

Abonneer je op onze e-mail nieuwsbrief en we sturen je maximaal 1x per maand onze nieuwsbrief.
Abonneer je nu
Abonneer je op onze nieuwsbrief
We houden je graag op de hoogte van wat we doen. Laat je emailadres achter en we sturen je maximaal 1x per maand onze email nieuwsbrief met o.a. onze visie, werk, nieuws en updates.