Eyefun helpt Jeugdvakantieplan

19 december 2016

Amsterdamse stadskinderen konden tot vorig jaar in de zomer onbezorgd op dagkamp naar de Kennemerduinen of de Gooise bossen. In 2015 heeft de gemeente de subsidie stopgezet. Dit brengt het voortbestaan van de kampen, die geheel door vrijwilligers worden georganiseerd, in gevaar. Wij stellen onze kennis gratis ter beschikking en gaan de kampen helpen om te proberen de financiering op een andere manier rond te krijgen. In het eerste halfjaar van 2017 zullen we geregeld berichten over hoe het ons vergaat!

Vorig jaar hebben veel betrokkenen bij de jeugdkampen vol overtuiging geprotesteerd bij de gemeente tegen het besluit om de subsidie te stoppen. Helaas heeft dat niet gewerkt. Op de tijdlijn van deze facebookpagina krijg je een indruk van hoe dat is gegaan.

Eyefun heeft geen mening over het subsidiebesluit van de gemeente. Maar wat we zien is dat een groot aantal vrijwilligers steeds meer moeite heeft om hun jaarlijkse waardevolle initiatief te realiseren. Vooral omdat er geen geld is.

Betrekken en overtuigen

Bij Eyefun weten we wel iets van het betrekken en overtuigen van doelgroepen. Wij vinden dat de jeugdvakantiekampen een sympathieke en waardevolle rol vervullen in de stad waar wij onze boterham verdienen. Dus hebben we besloten te helpen en samen te gaan proberen Amsterdamse bedrijven, fondsen en andere betrokkenen te overtuigen om de vakantiekampen wat meer financiële ruimte te geven.

Op dit moment zijn we bezig met een website waarop we het verhaal van de jeugdvakantiekampen vertellen: hoe zijn ze ontstaan, hoe kunnen kinderen zich aanmelden voor de kampen in 2017 en, niet in de laatste plaats, hoe moet het nu verder nu de gemeente geen financiële steun meer biedt?

Begin januari gaat de nieuwe site online. Vanaf dat moment zullen we ook actief gaan werven voor dit sympathieke doel. Via social media houden we je geregeld op de hoogte van de ontwikkelingen. Het zou natuurlijk geweldig zijn als het ons lukt om voor de zomer genoeg sponsors te vinden.

Wordt vervolgd dus!

 

Take a Day

Eyefun heeft iets nieuws: Take a Day, de marketing en creatieversneller! Samen met De Afdeling Marketing.

Take a Day is de ideale oplossing voor ondernemers en managers die snel willen handelen. Maak je idee in een dag tastbaar of maak een concept voor je campagne samen met ons team van experts. Snel, efficiënt en vooral leuk.

Grow live

Online is geen lineair project met een deadline. Het is een cyclus van continu samenwerken en verbeteren. Tussen merken en doelgroepen, management en medewerkers en partners en stakeholders. Die interactie voegt steeds meer waarde toe. We noemen dat Grow Live.

Contact

Meer weten? Neem dan contact met ons op of kom een keer langs voor een kennismaking.
Neem contact op

Nieuwsbrief

Abonneer je op onze e-mail nieuwsbrief en we sturen je maximaal 1x per maand onze nieuwsbrief.
Abonneer je nu
Abonneer je op onze nieuwsbrief
We houden je graag op de hoogte van wat we doen. Laat je emailadres achter en we sturen je maximaal 1x per maand onze email nieuwsbrief met o.a. onze visie, werk, nieuws en updates.