Eyefun lanceert Funtostart.nl

08 juni 2017

Startende ondernemers hebben heel wat obstakels te overwinnen. Je moet een goed plan hebben, je moet je inschrijven bij de Kamer van Koophandel, een financiering regelen en vervolgens zo snel mogelijk omzet halen. Wij weten dat maar al te goed, want zo zijn we zelf ook ooit begonnen. Inmiddels weten we wel het een en ander over hoe je je als bedrijf moet presenteren. Dat doen we dagelijks voor opdrachtgevers uit uiteenlopende sectoren.

Dus hebben we bedacht dat we startende ondernemers best een beetje tegemoet kunnen komen. Normaal gesproken betaal je voor een huisstijl, middelen en website al snel tussen de 2.500,- en 10.000,-. Met Funtostart.nl bieden we startende ondernemers een goed instappakket voor maar 850,- ex BTW.

Kijk op Funtostart.nl voor meer informatie.

En natuurlijk wensen wij alle startende ondernemers het allerbeste! De economische omstandigheden zijn goed, dus ga ervoor! Veel succes.

Take a Day

Eyefun heeft iets nieuws: Take a Day, de marketing en creatieversneller! Samen met De Afdeling Marketing.

Take a Day is de ideale oplossing voor ondernemers en managers die snel willen handelen. Maak je idee in een dag tastbaar of maak een concept voor je campagne samen met ons team van experts. Snel, efficiënt en vooral leuk.

Grow live

Online is geen lineair project met een deadline. Het is een cyclus van continu samenwerken en verbeteren. Tussen merken en doelgroepen, management en medewerkers en partners en stakeholders. Die interactie voegt steeds meer waarde toe. We noemen dat Grow Live.

Contact

Meer weten? Neem dan contact met ons op of kom een keer langs voor een kennismaking.
Neem contact op

Nieuwsbrief

Abonneer je op onze e-mail nieuwsbrief en we sturen je maximaal 1x per maand onze nieuwsbrief.
Abonneer je nu
Abonneer je op onze nieuwsbrief
We houden je graag op de hoogte van wat we doen. Laat je emailadres achter en we sturen je maximaal 1x per maand onze email nieuwsbrief met o.a. onze visie, werk, nieuws en updates.