Onderhoud WordPress website

Eyefun bouwt de meeste websites in WordPress. Afhankelijk van de gewenste functionaliteit maken we daarbij gebruik van plug-ins, kleine softwarepakketjes die een specifieke taak uitvoeren op je site.

Om te voorkomen dat je site gehackt wordt is het belangrijk om de software regelmatig te updaten. Niet alleen naar de meest recente versie van WordPress, maar ook naar die van de gebruikte plug-ins. Bovendien is het verstandig om af en toe een back-up te maken van je site. Stel je voor dat je website om wat voor reden dan ook down gaat, dan kan je de meest recente back-up snel installeren.

We kunnen ons voorstellen dat je dit niet allemaal zelf wilt doen, maar dat je ook niet het risico wilt lopen dat je site gehackt wordt. Daarom bieden we een onderhoudspakket aan waarmee we je site technisch up-to-date houden en regelmatig een back-up maken. De kosten hiervoor zijn € 600,- excl. BTW per jaar per domein, ieder extra domein € 50,- excl. BTW per jaar. Voor een website met webshop rekenen we € 750,-excl. BTW per jaar. Eventuele meerkosten voor het aanpassen van de webshop templates worden apart doorberekend. Het onderhoudspakket geldt alleen voor de website en de onderdelen daarvan die door ons zijn geïnstalleerd.

Ons onderhoudspakket bestaat uit:

  • Update van WordPress en plugins
  • Wekelijkse backup van je website en database

Mocht je geen onderhoudspakket hebben afgenomen, maar toch technisch onderhoud wilt laten uitvoeren, dan kan je een strippenkaart afnemen van minimaal 8 uur tegen een tarief van € 95 per uur. Werkzaamheden worden uitgevoerd in stappen van 5 minuten. Wanneer de strippenkaart is verbruikt wordt er automatisch een nieuwe strippenkaart gefactureerd.

Ben je geïnteresseerd in een onderhoudspakket, neem dan contact met ons op. We sturen je dan een gedetailleerde omschrijving van de mogelijkheden.

Contact

Meer weten? Neem dan contact met ons op of kom een keer langs voor een kennismaking.
Neem contact op

Nieuwsbrief

Abonneer je op onze e-mail nieuwsbrief en we sturen je maximaal 1x per maand onze nieuwsbrief.
Abonneer je nu
Abonneer je op onze nieuwsbrief
We houden je graag op de hoogte van wat we doen. Laat je emailadres achter en we sturen je maximaal 1x per maand onze email nieuwsbrief met o.a. onze visie, werk, nieuws en updates.