Wat logistiek betreft, zijn er drie parameters die het meest belangrijk zijn: bestemming, snelheid en kosten. Met dit in het achterhoofd creëert LFS op maat gemaakte oplossingen voor het verzenden van alles, overal, op elk gewenst moment. Zij het door de lucht, over zee of over de weg. Maar Lift Freight Services gaat verder.

Lift Freight Services is een toegewijd team van internationale expediteurs die net even verder gaan voor hun klanten. Zij opereren in een zeer concurrerende markt en zijn toegewijd om u de beste aanbieding te doen in de markt. Zij streven er naar om steeds opnieuw uw verwachtingen voorbij te streven.

Lift Freight Services. Dedicated to deliver.

Eyefun ontwikkelde de website, emailcampagne en leadcampagne.

Bekijk de website

Take a Day

Eyefun heeft iets nieuws: Take a Day, de marketing en creatieversneller! Samen met De Afdeling Marketing.

Take a Day is de ideale oplossing voor ondernemers en managers die snel willen handelen. Maak je idee in een dag tastbaar of maak een concept voor je campagne samen met ons team van experts. Snel, efficiënt en vooral leuk.

Grow live

Online is geen lineair project met een deadline. Het is een cyclus van continu samenwerken en verbeteren. Tussen merken en doelgroepen, management en medewerkers en partners en stakeholders. Die interactie voegt steeds meer waarde toe. We noemen dat Grow Live.

Contact

Meer weten? Neem dan contact met ons op of kom een keer langs voor een kennismaking.
Neem contact op

Nieuwsbrief

Abonneer je op onze e-mail nieuwsbrief en we sturen je maximaal 1x per maand onze nieuwsbrief.
Abonneer je nu
Abonneer je op onze nieuwsbrief
We houden je graag op de hoogte van wat we doen. Laat je emailadres achter en we sturen je maximaal 1x per maand onze email nieuwsbrief met o.a. onze visie, werk, nieuws en updates.