Matching Pool

Matching Pool is sinds 1990 actief als detacheringsbureau in het specialisme ICT. Zij stellen hun tot doel om, met kennis van en over opdrachtgevers en hun organisatie, een perfecte match te creëren tussen aanvragende cliënten en de beschikbare professionals. Als professionele ICT-dienstverlener vertalen zij hierbij de steeds snellere ontwikkelingen en steeds verdergaande mogelijkheden in de markt naar specifieke producten en diensten voor onze opdrachtgevers. Wie detachering als specialisme heeft, weet hoe belangrijk de menselijke factor daarin is. Het moet klikken tussen de collegae in het eigen team, tussen vrager en aanbieder en op de uiteindelijke werkplek.

Take a Day

Eyefun heeft iets nieuws: Take a Day, de marketing en creatieversneller! Samen met De Afdeling Marketing.

Take a Day is de ideale oplossing voor ondernemers en managers die snel willen handelen. Maak je idee in een dag tastbaar of maak een concept voor je campagne samen met ons team van experts. Snel, efficiënt en vooral leuk.

Grow live

Online is geen lineair project met een deadline. Het is een cyclus van continu samenwerken en verbeteren. Tussen merken en doelgroepen, management en medewerkers en partners en stakeholders. Die interactie voegt steeds meer waarde toe. We noemen dat Grow Live.

Contact

Meer weten? Neem dan contact met ons op of kom een keer langs voor een kennismaking.
Neem contact op

Nieuwsbrief

Abonneer je op onze e-mail nieuwsbrief en we sturen je maximaal 1x per maand onze nieuwsbrief.
Abonneer je nu
Abonneer je op onze nieuwsbrief
We houden je graag op de hoogte van wat we doen. Laat je emailadres achter en we sturen je maximaal 1x per maand onze email nieuwsbrief met o.a. onze visie, werk, nieuws en updates.